PRIMARIA COMUNEI TINOSU

Judetul Prahova

MESAJ PRIMAR

   Acest site reprezinta doar o imagine a comunei Tinosu, iar ceea ce nu veti gasi pe acest site, trebuie descoperit! Perioada anilor 2004-2008 reprezinta un nou inceput pentru comuna Tinosu, atat pentru reprezentantii administratiei publice locale, cat si pentru locuitori.
    Nu privim in trecut avand menirea de a privi responsabil si activ catre viitor, pentru a putea sa realizam toate proiectele indraznete pe care le-am gandit.
    In primul rand, doresc transparenta totala in relatiile cu cetatenii si infiintarea acestui site dovedeste dorinta mea si a echipei mele de a construi un dialog sincer cu dumneavoastra, bazat, pe de o parte, de exprimarea asteptarilor si a aspiratiilor fiecarui locuitor al comunei si pe de alta parte, de activitatea noastra care trebuie sa fie perceputa corect, nedistorsionat.
    Aici, la primariatinosu.ro puteti gasi pe langa informatiile generale despre localitatea in care locuim si date care elimina orice posibila suspiciune fata de eventuala lipsa de atasament si de grija fata de dumneavoastra.
    Vreau sa construim impreuna un parteneriat solid care sa aiba ca efecte, pe termen mediu si lung, prosperitatea fiecaruia, respect fata de cetateni si mandria de a locui in aceasta comuna.
      
                                                                                           Cu stima,
                                                                Primar ANDREI IULIAN-GABRIEL